20.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Μαζεύτηκαν για POKEMON σε συγκεκριμένο- αποκομμένο σημείο της Πάφου-ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ

Απίστευτο όμως πέρα για πέρα αληθινό το πιο κάτω περιστατικό που θα περιγράψουμε και μάλιστα 100% παφίτικο.


Συνεργάτης της στήλης Παφίτικα ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ (αυξάνονται καθημερινά ολοένα και περισσότερο ) μας ενημέρωσε και μάλιστα το επιβεβαιώσαμε απο θαμώνες γειτονικών καφετεριών ότι τις προάλλες σε συγκεκριμένο μέρος της πόλης της Πάφου, στο κέντρο, μαζεύτηκαν αρκετοί παίκτες του γνωστού πια ηλεκτρονικού παιχνιδιού POKEMON GO για να μαζέψουν σπάνια “χαριτωμένα πλασματάκια”.

Οι κυνηγοί POKEMON μαζεύτηκαν στον Δημόσιο Κήπο δίπλα απο το Δημαρχείο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας κυνηγούσαν σπάνιο είδος POKEMON το οποίο δεν εμφανίζεται συχνά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι θαμώνες μάλιστα των γειτονικών μαγαζιών έκαναν λόγο για περίπου δέκα άτομα τα οποία ήταν κυρίως νεαρά σε ηλικία, μέχρι 18 χρόνων ενώ εκεί μεταξύ τους ήταν 1-2 μεγαλύτερα ηλικιακά άτομα για τον ίδιο σκοπό.

Οι γνώστες μάλιστα του παιχνιδιού που μίλησαν στη στήλη μας φρόντισαν να μας ενημερώσουν ότι στο συγκεκριμένο χώρο έχει και γυμναστήριο (GYM) POKEMON όπου γίνονται αγώνες και το πιθανότερο είναι να κερδίσει εκείνο το POKEMON που έχει τα περισσότερα CP (Combat Power).

Δημόσιος Κήπος λοιπόν και για κυνήγι POKEMON κάτι που πρέπει να προβληματίσει και τους… διαχειριστές

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ