18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Ανδρικό στριπτίζ δημοσίως σε Club της Πάφου

Και εκεί που όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες της Νορβηγίας, της Αγγλίας και απ’ όπου αλλού έρχονται όλοι αυτοί οι νεαροί τουρίστες στην Κύπρο για να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά ασχολούνται μόνο με την Αγία Νάπα για τα ξέφρενα της πάρτι πλέον μπορούν να περιλάβουν στις αναφορές τους και την Πάφο.


 Οι φωτογραφίες που βλέπετε και τις οποίες εξασφάλισε η στήλη Παφίτικα ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ του PafosPress δεν είναι ούτε απο την Αγία Νάπα, ούτε απο την Μύκονο αλλά ούτε απο κάποιο παραλιακό μέρος της Ίμπιζα. Είναι απο την Πάφο.

Το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε μια παρέα γυναικών θέλησε να κάνει ένα απο τα γνωστά Hen’s Party που γίνονται συνήθως μια εβδομάδα πριν το γάμο και διάλεξε για το σκοπό αυτό ένα γνωστό παραλιακό club της Πάφου για την έξοδό της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο μενού βέβαια περιλαμβανόταν όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασσι και ανδρικό στριπτίζ το οποίο έγινε, εκ των πραγμάτων δηλαδή, μπροστά στα μάτια των θαμώνων που παρακολουθούσαν με σχετικό ενδιαφέρον τολμούμε να πούμε, αν κρίνει κάποιος και απο τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε πριν την τοποθέτηση της σχετικής μάσκας (pixelate) στα πρόσωπα για ευνόητους λόγους.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι σιγά σιγά και η δική μας “μικρή” κοινωνία, αυτή της Πάφου, άρχισε να δέχεται αδιαμαρτύρητα αλλά και να υιοθετεί ότι κυκλοφορεί και αλλού μη μπορώντας να αποτελέσει εξαίρεση σε ένα κανόνα που λέει, δυστυχώς ή ευτυχώς, πως πάντα επιτρέπονται.

Περι ορέξεως…

9 8 7 6 5 4 3 2 1A

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ