18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Άντρας ή γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητο; Η απάντηση μόνο στο PafosPress

Μεγάλη συζήτηση και κους κους γίνεται απο χθες στα Social Media για το κατά πόσο το αυτοκίνητο που έπεσε απο το δημοτικό χώρο στάθμευσης προς το δρόμο επι της λεωφόρου Αποστόλου Παύλου στην Πάφο και τελικά σταμάτησε στο πεζοδρόμιο όπως μπορείτε να δείτε απο τις φωτογραφίες οδηγούσε άνδρας ή γυναίκα.

Όπως μπορείτε να δείτε και απο ένα μικρό δείγμα μιας παρέας νεαρών ανδρών και γυναικών που σχολιάζει το περιστατικό ξύπνησε και πάλι το κεφαλαιώδες ερώτημα αν είναι οι άνδρες καλύτεροι οδηγοί απο τις γυναίκες ή όχι.

Πάντως στο ερώτημα που απασχόλησε πολλούς συμπολίτες μας χθες, αν ήταν άνδρας ή γυναίκα που οδηγούσε εκείνο που η στήλη ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ μπορεί να πει μετά απο σχετική έρευνα και με αυτόπτες μάρτυες που μας μίλησαν είναι ότι ο οδηγός ήταν τελικά  άνδρας.

Άνδρας ήταν τελικά ο οδηγός του αυτοκινήτου

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κύριος που οδηγούσε το αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν κτύπησε ενώ καλό θα ήταν να ξέρουμε ότι ήταν απλάα μια άτυχη στιγμή. Ο οδηγός ο οποίος οδηγούσε το “αυτόματο” αυτοκίνητο της κόρης του συνήθως οδηγεί με ταχύτητες και χθες κάτω απο άγνωστες συνθήκες μπερδεύτηκε και αντί φρένο πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.

Ένα ατυχές συμβάν που θα μπορούσε να τύχει στον καθένα απο εμάς το οποίο ευτυχώς δεν είχε ούτε καν υλικές ζημιές.

Untitle1d

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ