20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Παφίτικη πατέντα, η πιο cool κατασκευή για το Καλοκαίρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το Καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών αυτή η επινόηση απο τον κατασκευαστή είναι όλα λεφτά.


Αρχικά όταν το είδαμε μας φάνηκε ένα συνηθισμένο ξύλινο τραπέζι με καθίσματα απο αυτά τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά και υπάρχουν σε πολλούς κυπριακούς κήπους ειδικά τώρα το Καλοκαίρι.

Όταν όμως οι ιδιοκτήτες του ξαφνικά είχαν αφαιρέσει την ομπρέλα και το είχαν μετατρέψει απο τραπέζι με καθίσματα σε ένα ωραίο μοντέρνο και ασφαλές παγκάκι ομολογούμε ότι μας τράβηξε την προσοχή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η κατασκευή είναι μια απο τις πολλές εμφάνταστες επινοήσεις του νεαρού Άθου απο την Πάφο ο οποίος ότι πιάσει στα χέρια του το κάνει μοναδικό.

Τα άψυχα ξύλα στα χέρια του Άθου Λουκά (Wood & Art ) μπορούν ακόμη και …να μιλήσουν. Να “μιλήσουν” τουλάχιστον στις καρδιές των εκατοντάδων φανατικών πελατών του Άθου που σταθερά πλέον τον εμπιστεύονται για ότι αφορά ξύλινες δημιουργίες.

Ένα τραπέζι λοιπόν με ενσωματωμένα παγκάκια και θέση για ομπρέλα στη μέση το οποίο μόνο με ένα απλό και εύκολο τράβηγμα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ευχρηστο παγκάκι για την αυλή το οποίο διαθέτει κιόλας την απαιτούμενη ασφάλεια στο κάτω μέρος για περισσότερη σταθερότητα.

Αν σας ενδιαφέρει να παραγγείλετε ένα τέτοιο παγκάκι δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στον ίδιο τον κατασκευαστή ή στην εταιρεία του Wood & Art στο τηλέφωνο 99673922.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ