21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Παφίτες ψαράδες απελευθερώνουν χελώνα που εγκλωβίστηκε σε σακούλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα αυτό που είπαμε και γράψαμε πολλές φορές ότι δηλαδή η έλλειψη συνείδησης κάποιες φορές μπορεί να πληγώνει και να τραυματίσει τη ζωή στη Φύση εξασφάλισε και παρουσιάζει σήμερα το PafosPress.com.


Στο βίντεο που τραβήχθηκε απο βάρκα ανοικτά του Κάστρου της Πάφου το απόγευμα της Κυριακής (2 Ιουλίου 2017) φαίνεται μια παρέα νεαρών ψαράδων να απελευθερώνουν μια μικρή χελώνα η οποία εγκλωβίστηκε σε νάιλον σακούλι και ακολούθως την αφήνουν να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον σώα και αβλαβής.

Οι τρεις φίλοι, Μαρίνος Τζιηρκαλλή, Στέλιος Λεμονίατης και Φύτος Τζιηρκαλλής βρέθηκαν τη κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και η παρέμβασή τους, όπως αποδείχθηκε, ήταν σωτήρια για τη χελώνα η οποία όπως μπορείτε να δείτε πιάστηκε κυριολεκτικά στο σακούλι απο τη μέση και πίσω και δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μπράβο στα παιδιά για την ενέργειά τους αυτή! Τώρα για όσους ανόητους εξακολουθούν να πετάνε σκουπίδια στη θάλασσα τι να πει κανείς; Ας ελπίσουμε ότι αυτό το βίντεο θα τους ευαισθητοποιήσει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ