24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Πανέτοιμη η Πάφος να φιλοξενήσει ξένους και ντόπιους επισκέπτες για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα

Για παραδοσιακά, ζεστά και χαλαρωτικά Χριστούγεννα… πάμε Πάφο

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης  της επαρχίας ως τουριστικός τουρισμός,  υλοποιεί  αυτή την περίοδο παγκύπρια ραδιοφωνική εκστρατεία  για προώθηση της Πάφου στην Kυπριακή αγορά, για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων.

Η οργανωμένη και συντονισμένη παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού έχει άμεσο στόχο την ενδυνάμωση αλλά και υποστήριξη των ενεργειών που γίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια για συνέχιση της Πάφου να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις  των κατοίκων της Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό. Η όλη εκστρατεία αρχίζει την ερχόμενη βδομάδα και αναμένεται να κορυφωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου ενώ θα διαρκέσει μέχρι το τέλος  Δεκεμβρίου.

Οι επισκέπτες  εκτός από τα πολύ ελκυστικά πακέτα  διακοπών για όλες τις κατηγορίες τουριστικών καταλυμάτων, πλούσια προγράμματα για τις ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην αναβαθμισμένη πλέον παλαιά πόλη Πάφου,  στης ανεκτίμητης αξίας αρχαιολογικά και άλλα  σημεία ενδιαφέροντος της Πάφου, να επισκεφτούν τα πανέμορφα χωριά και την ύπαιθρο της Πάφου, τις μοναδικές εκκλησιές και μοναστήρια, να γευθούν γαστρονομικές δημιουργίες και τόσα άλλα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Πάφος υπόσχεται και φέτος παραδοσιακά, ζεστά και χαλαρωτικά Χριστούγεννα και καλωσορίζει όλους σε κάθε φιλόξενη γωνιά  της επαρχίας Πάφου.

Καλά Χριστούγεννα!

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ