23.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Παλληκάρι ο Coco στο Βέλγιο – Περήφανη η Πάφος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μπορεί να μην κατάφερε αυτή τη φορά να πάρει την νίκη μέσα στο Βέλγιο ο Χρίστος Νικολάου χάνοντας από τον Γάλλο αντίπαλό του με ΤΚΟ λίγο πριν το τέλος του δευτέρου γύρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έδειξε για ακόμα μια φορά τη μαχητικότητα του μέσα στο κλουβί και την εμπειρία του ως αθλητής αν και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος “απλά δεν ήταν η μέρα του”.

Ο Antoine Bensimon από το Obyfight Gym της Γαλλίας είναι ένας δυνατός Grappler και είναι το μόνο που ξέρει να κάνει. Επίσης ο διαιτητής κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να σταματήσει τον αγώνα εφ’ όσον είχα τον έλεγχο του ground & pound 15 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο δεύτερος γύρος ανέφερε ο Νικολάου μιλώντας στο PafosPress.com.

Ο Νικολάου θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες τα μελλοντικά του σχέδια αφού έχει μπροστά του κάποιες σοβαρές προτάσεις από μεγάλα promotion του εξωτερικού ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως σύντομα θα μάθουμε αν θα αγωνιστεί στο Bellator τις 15 Νοεμβρίου στο Τελ Αβίβ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης να αναφερθεί ότι κάποιοι αθλητές του Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club αγωνίζονται στο εξωτερικό με πολύ καλές προοπτικές. Παρολα αυτά μόνο θετικά μπορούμε να σκεφτόμαστε όταν βλέπουμε συμπατριώτες μας αθλητές σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις ,οι οποίες συνεργάζονται με UFC , να αγωνίζονται επάξια και να κυματίζουν η  ελληνοκυπριακή σημαία.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ