21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Παιχνίδι δράσης και επιβίωσης με άρωμα celebrity στο Aprhodite Hills Resort

Άκρως διασκεδαστικό και ενδιαφέρον ήταν το παιχνίδι δράσης και επιβίωσης Fitness BootCamp που διοργανώθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Aphrodite Hills Resort.

Ο Βρετανός ειδικός επιβίωσης Richard Pyshom, δημιούργησε ένα καταπληκτικό παιχνίδι προκλήσεων και σχεδίασε έξυπνα σημεία δράσης σε όλο το Resort ενώ οι παίκτες του Ελληνικού Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος & Ειρήνη Κολιδά και ο γνωστός Κύπριος γυμναστής Δώρος Σωφρονίου έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό αέρα στη διοργάνωση.

Οι ομάδες των παιχτών κλήθηκαν να συνδυάσουν ικανότητες, στρατηγική και αντοχή για να διεκδικήσουν σαφώς την ικανοποίηση της επιτυχίας, αλλά και τα πλούσια έπαθλα που προσφέρθηκαν από τους διοργανωτές, το Aphrodite Hills Resort και το ξενοδοχείοAphrodite Hills by Atlantica. Οι εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Resortσυνδυάστηκαν περίτεχνα και οι ατρόμητοι παίχτες το καταδιασκέδασαν. Το επόμενοFitness Bootcamp στο Aphrodite Hills Resort θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Aphrodite Hills Resort, το πρώτοFitness Bootcamp στήριξε τη φιλανθρωπική δράση του «For the Love of Life Foundation» το οποίο φέτος υποστηρίζει το σημαντικό έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής στη Λεμεσό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ