19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Παγκύπρια συγκίνηση για τον Χαράλαμπο-Ταξίδι ελπίδας σε Γερμανία

Η υπόθεση του 18χρονου Χαράλαμπου που κινητοποίησε όλη την Κύπρο μετά το τροχαίο που ενεπλάκη και η προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μετάβαση του νεαρού στο εξωτερικό για θεραπεία έχει αίσιο τέλος.

Όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Αναστασιάδης, επικοινώνησε προσωπικά με την οικογένεια του νεαρού και τη διαβεβαίωσε ότι το κράτος θα στηρίξει 100% την προσπάθειά της για να μετέβη ο 18χρονος Χαράλαμπος στη Γερμανία καλύπτοντας όλα τα έξοδα.

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε η θεία του Χαράλαμπου, Μαρία Ρολάνδου, η οποία ευχήθηκε υγεία σε όλους και ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειας όλο τον κόσμο για τις ενέργειες και τις διάφορες εκδηλώσεις του καθώς και τη συμπαράσταση του. Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο χαρακτήρισε «πάνω απ όλα άνθρωπο».

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο παιχνίδι για Μαργκάσα και πάλι η Πάφος FC

Ευχαριστίες μετέφερε και στο Υπουργείο Υγείας και στον ΥΠΕΞ, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠτΔ εξέφρασε την παράκληση να ανασταλούν οι διάφορες δραστηριότητες ή εκδηλώσεις ατόμων ή οργανωμένων συνόλων για στήριξη του Χαράλαμπου αφού το κράτος θα καλύψει τόσο την μετάβαση και τη θεραπεία του ιδίου όσο και τα έξοδα των γονιών του.

Εκ μέρους της οικογένειας του Χαράλαμπου Λεαντζη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο…

Posted by Andrea Michael on Wednesday, 11 July 2018

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ