22.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2018! Τουρισμός και Ψηφιακή μεταμόρφωση  

Με πέραν των 1,2 δισεκατομμυρίων ανθρώπων να ταξιδεύουν κάθε χρόνο, ο τουρισμός είναι μια ισχυρή βιομηχανία που συμβάλει πολύπλευρα και ιδιαίτερα στην δημιουργία θέσεων εργασίας και στην ευημερία των λαών.

Ζούμε σε ένα κόσμο τον οποίο συνεχώς συνδέεται και αλληλοεξαρτάται από την ψηφιακή πρόοδο, όπου μεταμορφώνει τον τρόπο τον οποίο ενημερώνουμε και ενημερωνόμαστε, τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε και διαχειριζόμαστε τον τουρισμό.

Με το φετινό μήνυμα που είναι ο Τουρισμός και η ψηφιακή μεταμόρφωση γίνεται ακόμη πιο επιτακτική  η ανάγκη από όλους τους φορείς τόσο σε επαρχιακό όσο και σε κεντρικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Με τις ορθές επενδύσεις στις ψηφιακές τεχνολογίες που συμβάλουν στη προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στον τουρισμό να επιτύχουμε αποτελεσματική διαχείριση των πόρων και ευρύτερη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχει σε τρία Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα που άμεση σχέση έχουν την καινοτομία, την χρήση τεχνολογιών για προβολή, ανάδειξη και διαχείριση του τουρισμού.

Η ΕΤΑΠ δραττόμενη της ευκαιρίας της Ημέρας Τουρισμού προτρέπει όλους τους φορείς της επαρχίας και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία  να επενδύσουν ακόμη περαιτέρω στις ψηφιακές τεχνολογίες και στην καινοτομία, επενδύσεις οι οποίες μπορούν να μειώσουν το οικολογικό πρόβλημα και να αποδώσουν τα οφέλη του τουρισμού σε όλους.

Νάσος Χατζηγεωργίου,  Εκτελεστικός Διευθυντής

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ