26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

WHO is WHO: Πέτρος Μαύρος- Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών

Ο Πέτρος Μαύρος είναι μια ιδιόμορφη προσωπικότητα που σίγουρα αξίζει μια θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Γνωρίζει πολύ καλά την πόλη μας και ξέρει τις ανάγκες της για τις οποίες είναι έτοιμος να παλέψει. Το υψηλό αίσθημα ευθηνής και η μαχητικότητα που τον διακατέχει, είναι και τα σημαντικότερα στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα του. Οι καινοτόμες ιδέες του και το όραμα του σκοπό έχουν να μεταμορφώσουν την παραμελημένη και συχνά εξαπατημένη πόλη μας σε μια πόλη με σκοπό, όραμα και μέλλον.

Ο Πέτρος Μαύρος σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος απαιτεί το Δημοτικό Συμβούλιο να καταστεί ο μπροστάρης της πόλης κι όχι ο ουραγός που ήταν μέχρι τώρα. Να έχει την διορατικότητα να κάνει έργα και πράξεις  έτσι ώστε καμία γειτονία να μην παραμελείται και να μην δημιουργούνται περιοχές 2 ταχυτήτων.  Να είναι η κινητήρια δύναμη για να καταστεί η Πάφος μια πόλη με λιγότερη μόλυνση, λιγότερα απορρίμματα, λιγότερα βλαβερά υλικά κι αυτό να το διαδώσει πρώτα με το παράδειγμα του το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο κι ο μηχανισμός του δήμου. Κάθε απόφαση του ΔΣ να σέβεται το περιβάλλον και τον πολίτη και να είναι συμβατή με τις περιβαλλοντικές ανάγκες της περιοχής και της πόλης.

Ο Πέτρος Μαύρος ζει στη  Πάφο, είναι 44 ετών και είναι απόφοιτος του Λυκείου Κύκκου Πάφου. Μετά την στρατιωτική του θητεία, σπούδασε Διεύθυνση Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Σχολή Les Roches στην Ελβετία (1995).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έζησε στην Ισπανία για 10 χρόνια από το 1997 – 2007 όπου εργάστηκε ως Τουριστικός Σύμβουλος σε πολλούς δήμους στην Ισπανία.

Επέστρεψε στην Κύπρο το 2007 ίδρυσε την εταιρεία τουριστικών συμβούλων Avantless με δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα, Ισπανία, Αραβικό Κόλπο και Ηνωμένο Βασίλειο. Μαζί με τους συνεργάτες του ψηφιοποίησαν τους ακουστικούς τουριστικούς οδηγούς 27 αρχαιολογικών μνημείων της ελεύθερης Κύπρου σε 6 γλώσσες για λογαριασμό του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Παράλληλα ασχολήθηκε με το διαδικτυακό marketing και τη χρήση των κοινωνικών δικτύων στην ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία μέσα από εγκεκριμένα σεμινάρια της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μετά την κρίση του 2013 αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του που ήταν πάντοτε η κουζίνα. Έτσι από το Φεβρουάριο του 2014 είναι ο ιδιοκτήτης και σεφ της Ταβέρνας «Λέγκω» στη Πάφο. Μιλά, γράφει και διαβάζει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Καταλανικά. Ο Πέτρος έχει δύο δίδυμα παιδιά 20 χρόνων, τον Κάρλο και την Ελένη.  Είναι δεσμευμένος με την οφθαλμίατρο  Δρ. Χριστίνα Λιασίδου.

Αν είσαστε υποψήφιος και θέλετε και εσείς να προωθήσετε το Βιογραφικό σας

επικοινωνήστε με το PafosPress.com στο 99989878 ή με email στο [email protected]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ