23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Πάφος: Χειροπέδες σε 35χρονο για απόσπαση 117χιλ. από καθηγήτρια

Στη σύλληψη ακόμη ενός ατόμου, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση απόσπασης χρημάτων 117 χιλ. ευρώ σε βάρος 63χρονης.

 

Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 35 ετών. Ανακρινόμενος ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι παρέλαβε τα χρήματα ωστόσο για λογαριασμό άλλου ομοεθνούς του για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά είχε συλληφθεί για την υπόθεση 60χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση χρημάτων ύψους 117 χιλ. ευρώ με ψευδείς παραστάσεις και απειλή με τη χρήση βίας σε βάρος 63χρονης καθηγήτριας, διέταξε την επταήμερη προσωποκράτησή του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στην κατάθεσή του ο 60χρονος ανέφερε πως δεν είναι αυτός που έβαζε τα χρήματα στο λογαριασμό του αλλά τα κατέθετε, όπως ισχυρίστηκε, άλλο πρόσωπο και μετά τα απέσυρε ο ίδιος και του τα έδινε πίσω αν τα χρειαζόταν.

Σημειώνεται πως η  Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του 60χρονου   μετά από εξετάσεις που διενήργησε και μετά την έκδοση διατάγματος για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας λογαριασμός ανήκει στον συλληφθέντα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ