22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Πάφος: Πονοκέφαλος 15 ετών η Αγ.Αντωνίου – Πως δόθηκε λύση

Λύση στον πονοκέφαλο 15 και πλέον ετών φαίνεται πως δόθηκε στο πρόβλημα της ηχορύπανσης στην οδό Αγίου Αντωνίου στην Πάφο. Κάτοικοι αλλά και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων της περιοχής εδώ και χρόνια ταλαιπωρούνταν από την ηχορύπανση νυκτερινών κέντρων στην πολυσύχναστη οδό της πόλης.

Το SigmaLive συνομίλησε με τον Αστυνομικό Δ/ντη της πόλης, ο οποίος ανέφερε ότι παρά τα «εμπόδια» που συνάντησαν στην έναρξη αυτής της συντονισμένης προσπάθειας για πάταξη της οχλαγωγίας, εντούτοις μετά από 15 χρόνια κάποια πράγματα αλλάζουν. Όπως εξήγησε σε συνεργασία με την Επαρχιακή Διοίκηση της πόλης εκδίδονται διατάγματα αναστολής χρήσης μεγάφωνων για περίοδο δυο εβδομάδων ή και ενός μήνα.  «Όταν έχουμε παράπονα δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε.

Αρχικά προχωρούμε σε ενημέρωση των ιδιοκτητών και ακολούθως εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση επικοινωνούμε με την Επαρχιακή Διοίκηση και ακολούθως οι υποθέσεις λαμβάνουν την δικαστική οδό», συμπλήρωσε ο κ.Πενταράς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για κάποια υποστατικά όπως ανέφερε ο Αστυνομικός Δ/ντης Πάφου έχουν εκδοθεί μόνιμα διατάγματα αναστολής χρήσης των μεγαφώνων, υπογράμμισε ο κ.Πενταράς.

Κλείνοντας ανέφερε μάλιστα ότι τα μηνύματα που λαμβάνει η Αστυνομία είναι ενθαρρυντικά αφού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και μόνιμοι κάτοικοι αναφέρουν ότι είδαν βελτίωση στο πρόβλημά τους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ