30.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Πάφος, η Καλοκαιρινή επιλογή για να ζήσετε την πολυτέλεια δίπλα στο κύμα με την Leptos Estates

Ζώντας δίπλα στην θάλασσα και ακριβώς πάνω στο κύμα αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας για πολλούς ιδιοκτήτες κατοικίας στο νησί μας, ντόπιους αλλά και για τους ξένους. Για όσους ονειρεύονται μια μοναδική κατοικία στην παραλία, η Πάφος και ιδιαίτερα η δυτική παράκτια περιοχή της Κύπρου θεωρείτε ότι είναι η πρώτη και καλύτερη επιλογή.

Οι τελευταίες επιτυχημένες αναπτύξεις της Leptos Estates δίπλα στην θάλασσα, το Coral Seas Villas, το Adonis Beach Villas, το Iasonas Villas  και το Coral Bay Villas βρίσκονται όλες σε θαυμάσιες τοποθεσίες στις δυτικές ακτές της Πάφου προσφέροντας στους τυχερούς αγοραστές και επενδυτές ένα αξιοσημείωτο τρόπο ζωής με εξαιρετικές υπηρεσίες, τέλειες εγκαταστάσεις, υψηλές ανέσεις και ευκολίες καθώς και μια ατέλειωτη σειρά από καθημερινές δραστηριότητες.

Η Μεσογειακή αρχιτεκτονική με τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της έχει δημιουργήσει μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αυλές, βεράντες, ιδιωτικές πισίνες και εξωτερικά τζακούζι καθώς επίσης χώρους πρασίνου και πολύχρωμους κήπους, όλα με φρέσκα και μοντέρνα αρχιτεκτονικά σχέδια και με τελειώματα υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας. Φανταστικά ηλιοβασιλέματα, χρυσές αμμουδιές καθώς και οι βραχώδεις παραλίες συνθέτουν ένα αμάλγαμα της φυσικής ομορφιάς του νησιού μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτές οι μαγευτικές παράλιες τοποθεσίες, παρέχουν ένα ειδυλλιακό τρόπο ζωής για τους και απαιτητικούς αγοραστές και επενδυτές, οι οποίοι ζουν σε αυτά τα εξαιρετικά σπίτια τα οποία προσφέρουν την απαράμιλλη χαλάρωση, τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα.

Ο μεσογειακός τρόπος ζωής είναι η απόλαυση της ζωής στο έπακρο. Η Leptos Estates και η Πάφος σας προσκαλούν να ζήσετε την ζωή σας δίπλα στην θάλασσα και ακριβώς πάνω στο κύμα, όπου οι φαντασιώσεις και τα όνειρα μετατρέπονται σε πραγματικότητα.

 Φωτογραφία: Leptos Estates και Πάφος: Ιδανικές κατοικίες πάνω στο κύμα

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ