22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Πάφος- Γιατί έκλεισαν σε κελί δύο 20χρονους, ένα 22χρονο και μια 30χρονη;

Διατάγματα κράτησης επτά  ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για τους δύο 20χρονους για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης 7 ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η σύλληψη των δύο 20χρονων που κατάγονται από την Βρετανία έγινε χτες,  μετά από εντοπισμό και κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, συνολικού βάρους 595 γραμμαρίων περίπου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η διερεύνηση της υπόθεσης, άρχισε στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, εντοπίστηκε θαμμένο στο έδαφος, σε ανοικτή περιοχή, στην Πάφο, ένα δοχείο εντός του οποίου υπήρχαν 18 νάιλον συσκευασίες, με κάνναβη, συνολικού βάρους 504 γραμμαρίων περίπου.

Η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, ώσπου χθες γύρω στη 1.45μ.μ., θεάθηκαν δύο πρόσωπα, ηλικία 20 ετών, να προσεγγίζουν την περιοχή. Οι δύο θεάθηκαν μάλιστα να ανοίγουν το συγκεκριμένο δοχείο και να παραλαμβάνουν από αυτό αριθμό συσκευασιών.

Αμέσως επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία ανέκοψαν τους δύο 20χρονους. Στη θέα των αστυνομικών, ένας εκ των δύο, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ωστόσο τα μέλη της ΥΚΑΝ, τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, σε μικρή απόσταση. Για την ακινητοποίησή του, ρίφθηκε και ένας προειδοποιητικός πυροβολισμός, στον αέρα.

Στην κατοχή του πρώτου 20χρονου, εντοπίστηκε μετά από έρευνα, μία νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 84 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή του δεύτερου εντοπίστηκε επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους εφτά γραμμαρίων.

Οι δύο συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

εν τω μεταξύ διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 22χρονου στην κατοχή του οποίου η ΥΚΑΝ εντόπισε ναρκωτικά.

Ο 22χρονος  συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια έρευνας στο αυτοκίνητό του, από μέλη της ΥΚΑΝ,  εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 34 περίπου γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 11 περίπου γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €1150.

χειροπέδες και σε 30χρονη

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονης  η οποία συνελήφθη χτες στο αεροδρόμιο Πάφου όταν στην κατοχή της η ΥΚΑΝ εντόπισε και κατάσχεση ποσότητα κάνναβης, βάρους περίπου 25 κιλών.

Η 30χρονη που κατάγεται από την Ελλάδα παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και το Δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησης της προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 30χρονη αφίχθηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου, από χώρα της Ευρώπης, χτες γύρω στις 6.10μ.μ.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, μετά την άφιξή της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 23 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 24 κιλών και 766 γραμμαρίων.

Η 30χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι η 30χρονη  αφίχθη στην Κύπρο  με σκοπό να παραδώσει τα ναρκωτικά σε άτομο που την ανέμενε σε ξενοδοχείο στην Λευκωσία.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά και τις τρεις υποθέσεις…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ