21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πάμε να Πρασινίσουμε την Πάφο με χιλιάδες δέντρα!!!

Σε στρατηγική συμφωνία για την αμοιβαία στήριξη των προσπαθειών για την ανάπτυξη και βελτίωση του πρασίνου στην Πάφο προχώρησαν ο Δήμος Πάφου και η Πρωτοβουλία Πολιτών «100.000 δένδρα για την Πάφο».

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος, συζητήθηκαν εκτενώς οι στόχοι της εν λόγω Πρωτοβουλίας και συμφωνήθηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός για την υλοποίησή τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο συντονισμός των ενεργειών στη βάση μιας ολιστικής προσέγγισης η οποία θα περιλαμβάνει, την επιλογή των ειδών, των χώρων της φύτευσης και της διατήρησης των δέντρων.

Βασικός στόχος της στρατηγικής αυτής συμφωνίας είναι επίσης η καλλιέργεια της απαραίτητης περιβαλλοντικής συνείδησης μεταξύ των ατόμων που θα εμπλακούν στην πρωτοβουλία αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα, ώστε να διασφαλιστεί η αειφορία της προσπάθειας με βάθος χρόνου και συνέπεια.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος συμμετείχε αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών με επικεφαλής τον Ορέστη Μάτσα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρασίνου του Δήμου Πάφου Γιώργος Δημητριάδης και αρμόδιοι λειτουργοί της Τοπικής Αρχής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ