19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Πάει για Επαρχιακή Συνδιάσκεψη η ΕΔΕΚ- Ποιοί διεκδικούν τις ηγετικές θέσεις;

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 πραγματοποιείται στην αίθουσα ΣΕΚ η εκλογική Επαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΚΣ ΕΔΕΚ Πάφου.


Οι εργασίες της Επαρχιακής  Συνδιάσκεψης θα αρχίσουν στις 10:30 το πρωί και αφού γίνει απολογισμός της απερχόμενης Ε.Ε. θα ακολουθήσουν εκλογές για ανάδειξη των αξιωματούχων και των μελών της ΕΕ καθώς και εκλογή 9 μελών Κεντρικής Επιτροπής.

Στην συνδιάσκεψη θα καταθέσει εισήγηση ο Πρόεδρος του Κινήματος Μαρίνος Σιζόπουλος. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 μμ.

Ποιοί ενδιαφέρθηκαν μέχρι στιγμής;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μέχρι στιγμής τη θέση του προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής διεκδικούν ο νυν Επαρχιακός Γραμματέας Ανδρέας Σιήκκης με ανθυποψήφιο τον Σωκράτη Σωκράτους.

Για τη θέση του αναπληρωτή πρόεδρου υποψηφιότητα έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Πάφου, Βάσος Δημητρίου ενώ έντονα ακούγεται το όνομα του Αντρέα Γρηγοριάδη ο οποίος είναι πρώην υπάλληλος της ΑΗΚ, για τη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα αναμένεται να επανεκλεγεί χωρίς ανθυποψήφιο ο Στέλιος Χαραλάμπους ενώ άλλες δέκα θέσεις θα διεκδικήσουν τα μέλη του κόμματος για την Επαρχιακή Επιτροπή.

Την ίδια στιγμή στη συνδυάσκεωη θα γίνει και η εκλογική διαδικασία για την κάλυψη των εννέα θέσεων που προβλέπονται σύμφωναα με το κατασστατικό για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ