20.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

Πάγωσε η Γεροσκήπου στο χαμό του Γιώργου- Η αγάπη του για την Πάφο στο Facebook

Συγκλονισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία της Γεροσκήπου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του γνωστού αναισθησιολόγου Γιώργου Καραντινού ο οποίος σκοτώθηκε στο Άγιο Όρος. Ο γιατρός ήταν νυμφευμένος με την Ουρανία Σαββίδου από τη Γεροσκήπου και διαμένουν μόνιμα στην Κρήτη ωστόσο επισκέπτονταν πολύ συχνά την Κύπρο. Εκτός από τη σύζυγό του καταλείπει και τρία παιδιά.

Χαρακτηριστικό της αγάπης του Γιώργου για την Κύπρο και την Πάφο το πιο απλό που είναι η τοποθεσία διαμονής του όπως ο ίδιος την είχε ορίσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας Πάφος.

Η ταχύτητα σκοτώνει
Ο Γιώργος τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πτώση σε χαράδρα στο Άγιον Όρος, όπου βρέθηκε για προσκύνημα. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του, πέφτοντας σε χαράδρα, ενώ διέσχιζε με τρεις συνοδοιπόρους του μονοπάτι, το οποίο συνδέει τις Ιερές Μονές Σίμωνος Πέτρας και Αγίου Γρηγορίου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ειδοποιήθηκε για το συμβάν λίγο μετά τις 11 το πρωί, το σημείο της πτώσης δεν ήταν προσβάσιμο από ξηράς και για αυτό το λόγο χρειάστηκε να επιστρατευτεί σκάφος του Λιμενικού Σώματος προκειμένου οι πυροσβέστες να προσεγγίσουν δια θαλάσσης τον 62χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καραντινός εκτός από επιτυχημένος γιατρός είχε ασχοληθεί και με τα κοινά, καθώς ήταν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηράκλειο, Ανοιχτοί Ορίζοντες» με επικεφαλής τον Γιάννη Κουράκη.

Η σορός του άτυχου 62χρονου θα φτάσει στο Ηράκλειο σήμερα το βράδυ, ενώ στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του στο χώρο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Στη συνέχεια η εξώδιος ακολουθία και η ταφή του θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, τις Δαφνές Ηρακλείου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ