24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ο DIMAR είναι ο Παφίτης που πάει στο NOMADS και θα τους τρελάνει όλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Δημήτρη Μαρμαρά είτε τον αγαπάς είτε σου είναι αδιάφορος. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Για όσους τον ξέρουν μπορούν να πιστοποιήσουν ότι πρόκειται για ένα αδαμάντινο παιδί που πίσω από την “άγρια” γενειάδα και τα πολλά tattoos κρύβει έναν καλό, ευαίσθητο και τρυφερό χαρακτήρα.

Ο Δημήτρης είναι τον άκρων. Παθιασμένος με ότι κάνει, αποφασιστικός και διεκδικητικός τον τελευταίο καιρό αφοσιώθηκε στην αυτοβελτίωσή του σε όλα τα επίπεδα, σωματικό, ψυχολογικό, πνευματικό, έχοντας στο μυαλό να δοκιμάσει τις αντοχές του σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης.

Τελικά η συμπερίληψή του στο NOMADS που θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 μόνο τυχαία δεν είναι αφού ο Δημήτρης διαθέτει όλα τα προσόντα όχι μόνο για να φτάσει μακρυά στην Μαδαγασκάρη αλλά και για να τους τρελάνει όλους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε τι γράφαμε πριν ενάμιση χρόνο για τον Δ. Μαρμαρά

Ο συμπολίτης μας κουρέας είναι ο Κύπριος παίκτης που επιλέχθηκε για να ταξιδέψει στην Αφρική και σίγουρα οι επιδόσεις, ο χαρακτήρας και τα όριά του θα τον βοηθήσουν να διακριθούν.

Ακολουθήστε τον Δημήτρη στο Instagram και γνωρίστε καλύτερα τον συμπολίτη μας παίκτη του παιχνιδιού επιβίωσης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

•ʙᴇ ᴘʀᴏᴜᴅ ᴏғ ᴡʜᴏ ʏᴏᴜ ᴀʀᴇ• #paphos #cyprus #coffeetime #photolovers #nikon #friends #beardstyle #instabeard #justdoit #focus #target #modivation #vr46 #italianstyle #oldtown #komposto #loading#freshstart #canwait #traveler #nextstation #makelovenotwar #always #fuckcancer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIMAR ™ (@marmarasdemetris) στις

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ