17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ο Παύλος εκπλήρωσε στην Πάφο μια από τις τελευταίες του επιθυμίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όσο βαρύς και αν είναι ο τίτλος δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα αφού ο μόλις 11 ετών Παύλος από τη Ρωσία έχει, σύμφωνα με την οικογένειά του και τους θεράποντες ιατρούς του, μόλις λίγους μήνες ζωής ακόμη.

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας του Παύλου και οι λεπτομέρειες που αφορούν την υγεία του δημοσιοποιούνται κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του ίδιου του παιδιού.

Ο Παύλος ο οποίος παλεύει με τη λευχαιμία είναι από τη Ρωσία και ήρθε στην Κύπρο από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Rainbow in Cyprus για να εκπληρώσει μια από τις τελευταίες του επιθυμίες όπως αναφέρουν οι συντελεστές του Ιδρύματος αλλά και η οικογένεια του μικρού ήρωα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Ίδρυμα το οποίο δραστηριοποιείται στην Κύπρο εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα ή θέματα υγείας.

Ο Παύλος βρέθηκε στην Κύπρο για δέκα μέρες για να γνωρίσει την πατρίδα μας, επισκέφθηκε διάφορες εκκλησίες και μοναστήρια αλλά διασκέδασε και απόλαυσε την παρουσία του εδώ πηγαίνοντας σε υδροπάρκα, εκδρομές και κάνοντας πολλές δραστηριότητες.

Μια από τις επιθυμίες του 11χρονου Παύλου ήταν να μάθει να φτιάχνει το αγαπημένο του φαγητό που είναι τα sushi. Σε αυτό οι υπεύθυνοι του Rainbow in Cyprus επιστράτευσαν το Sushi Express Paphos και τον ιδιοκτήτη του Πόλυ Πολυκάρπου ο οποίος με χαρά ανταποκρίθηκε ανοίγοντας σήμερα (Κυριακή) το κατάστημα και δίνοντας στην ευκαιρία στον μικρό Παύλο να γίνει ένας master sushi chef.

Ο Παύλος έφτιαξε πεντανόστιμα σούσι με γαρίδες και άλλα υλικά με τα οποία κέρασε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή τη σεμνή τελετή.

 

Μακάρι ο Παύλος να καταφέρει να πετύχει και στη ζωή του όσο ονειρεύεται και να κερδίσει την λευχαιμία διαψεύδοντας τους γιατρούς.

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας του Παύλου και οι λεπτομέρειες που αφορούν την υγεία του δημοσιοποιούνται κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του ίδιου του παιδιού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ