32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Ο Παράδεισος της Παιδικής ένδυσης και υπόδησης βρίσκεται στην Πάφο (photos)

Μια νέα είσοδος στην Πάφο έρχεται να αλλάξει τα πάντα που γνωρίζατε μέχρι σήμερα σε σχέση με την Παιδική ένδυση και υπόδηση.

Το La Bublini kids που βρίσκεται στην οδό Παρθενώνος 1 στην Πάφο [λίγα μέτρα μακριά από την Τροχαία Πάφου προς το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)] είναι δίχως αμφιβολία ο Παράδεισος της παιδικής ένδυσης και υπόδησης.

Στο La Bublini kids μπορείτε επιτέλους να βρείτε παιδικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια που θα κάνουν τα παιδιά σας να ντυθούν ξεχωριστά. Μοντέρνοι σχεδιασμοί, ποιότητα και προσιτές τιμές καθιστούν το κατάστημα La Bublini kids  την απόλυτη επιλογή για το παιδικό ντύσιμο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το La Bublini kids  με την ευκαιρία έναρξης των εργασιών τους σας προσκαλούν αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου στις 6:00μμ σε κοκτέϊλ γνωριμίας για να δείτε από κοντά τα μοναδικά ρούχα και παπούτσια για όλες τις περιστάσεις του παιδιού. Από επιλογές για νεογέννητα, για καθημερινό ντύσιμο αλλά και για ξεχωριστές στιγμές όπως η βάπτιση το La Bublini kids θα γίνει ο αγαπημένος σας παιδικός προορισμός.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ