19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Ο Πέτρος Στυλιανού ποδηλατεί για το Ιδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου

Ο γνωστός ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού από την Πάφο άρχισε από τις 8 Δεκεμβρίου 2018 από το χωριό του την Τάλα μια ποδηλασία αγάπης και προσφοράς για οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου. Ο Πέτρος Στυλιανού έδωσε μεγάλη μάχη ζωής με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικητής και από τότε ποδηλατεί συνέχεια, με στόχο τη στήριξη προς τον συνάνθρωπο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο  Πέτρος Στυλιανού ανέφερε πως αυτή τη φορά με την ποδηλασία του θα στηρίξει το Ιδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου για παιδιά με ειδικές ικανότητες. Στις 22 Δεκεμβρίου, συνέχισε, θα τρέξουμε με άλλους μεμονωμένους αθλητές και οργανωμένα σύνολα από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου μέχρι τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στην Κολώνη, όπου θα γίνει ο τερματισμός.

Στο Ίδρυμα στη συνέχεια, όπως είπε, θα γίνει μια σεμνή εκδήλωση για την παράδοση των χρημάτων στην παρουσία του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου, του προέδρου του Διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου και της Διευθύντριας του Ιδρύματος Νιόβης Μιχαήλ- Φακοντή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ