24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου σε σταθερή ανοδική πορεία

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία έδωσε ο Ναυτικός  Όμιλος Πάφου, αφού μετά από μεγαλειώδη εμφάνιση συνέτριψε με το επιβλητικό 8-3 το ΑΠΟΕΛ , στη Λευκωσία και πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ρετιρέ της βαθμολογίας, όπου φιγουράρει η Μέσα Γειτονιά.

Η ομάδα του Κλείτου Σωτηριάδη, ήταν “χάρμα οφθαλμών” και παίζοντας έξυπνα το σύστημα των ξαφνικών αντεπιθέσεων έκανε “σκόνη και θρύψαλα”, τους “γαλαζοκίτρινους”, της Λευκωσίας , παίρνοντας συνάμα και την ρεβάνς της άδικης ήττας του πρώτου αγώνα στην Πάφο. Τα τέρματα, για τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου σημείωσαν από δυο ο Νεπόισα Νταβίντοβιτς, ο Σπύρος Ευσταθίου, ο Παναγιώτης Σωκράτους και ο Ραφαήλ Ναζίρης. Μεγάλο παιχνίδι έκανε και ο τερματοφύλακας της ομάδας Νικόλας Μιχαήλ, ο οποίος κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά πραγματοποιώντας μερικές καταπληκτικές επεμβάσεις. Αυτή την βδομάδα, υπάρχει διακοπή του μαραθωνίου και θα γίνει ένα φιλικό με τη Λεμεσό.

   “Θέλουμε πέντε νίκες, για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο…!”, τόνισε ο Σέρβος Νεπόισα Ντανίλοβιτς

Στις 27 Μαρτίου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, θα φιλοξενήσει την Αμμόχωστο και θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Σέρβος Νεπόισα Νταβίντοβιτς, που στα τελευταία παιχνίδια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων μας είπε: “Πρέπει να σας αναφέρω ότι μετά από ένα απαραίτητο χρόνο προσαρμογής βρίσκω σιγά σιγά τον πραγματικό μου εαυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Πάφο και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον προπονητή μου Κλείτο Σωτηριάδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και το επίπεδο είναι ψηλό.”. Αναφορικάμε τους στόχους του ο Νεπόισα Νταβιντοβιτς μας τόνισε : “Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Θα κάνουμε τα πάντα μέχρι και το τέλος για να σημειώσουμε πέντε νίκες και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας που είναι από το ξεκίνημα του μαραθωνίου δίπλα μας και να είναι σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τους χαρίσουμε μεγάλες χαρές“.

σερβος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ