22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, “γλυκοκοιτάζει”, το ρετιρέ…!

Συνέχεια στην ανοδική της πορεία, έδωσε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, αφού μετά από εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε με 11-9 τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Οι παίκτες του Κλείτου Σωτηριάδη παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης,  στους Λαρνακείς. Με λίγη περισσότερη προσοχή και τύχη οι Παφίτες, θα μπορούσαν και για περισσότερα τέρματα, όμως το ζητούμενο ήταν η νίκη και αυτή έχει σημασία αφού διατηρεί τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου, στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από το ρετιρέ, που φιγουράρει η Μέσα Γειτονιά.

 “Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ…!, τόνισε ο Αρσένης Χριστοδούλου

Τα τέρματα για τον Ναυτικό όμιλο Πάφου σημείωσαν οι Αρσένης Χριστοδούλου 3, Σπύρος Ευσταθίου 2, Νεπόισα Νταβίντοβιτς 2 και από ένα οιΠαναγιώτης  Σωκράτους, Γιάννης Ιωαννίδης, Ραφαήλ Ναζίρης και Λέαντρος Κωνσταντίνου.  Στους Παίδες ο Ναυτικός όμιλος Πάφου συνέτριψε τη Λάρνακα με 17-7 και στους Νέους είχαμε μεγάλη νίκη με 17-5!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Αρσένης Χριστοδούλου, που ήταν ο κορυφαίος για τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου μας είπε: “Η νίκη μας επί της Λάρνακας ήταν δίκαιη πέρα για πέρα , αφού παίξαμε με ψυχή και πάθος  ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας και πήραμε την ρεβάνς της άδικης ήττας μας στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν μια σημαντική επιτυχία, η τρίτη μας φετινή, η οποία μας διατηρεί σταθερά μέσα στους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του τίτλου”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ο Αρσένης Χριστοδούλου μας τόνισε: “Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως εαν αγωνισθούμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, θα τα καταφέρουμε. Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς  μας ότι θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, για να μείνουμε μέσα στους στόχους μας”.

nop44

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ