21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

«Ο Μακρής κουράζεται εύκολα, αλλά σημειώνει πρόοδο»

Για τη μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της Γουόλσολ που δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Μακρή, κλήθηκε να μιλήσει από την ιστοσελίδα expressandstar.com, ο πρόεδρος της ομάδας, Τζον Γουίτνεϊ.


Ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο και γνώρισε κατ’ ιδίαν τον Μακρή προτού συμφωνήσει με την Ανόρθωση γι’ απόκτηση του έναντι 200 χιλιάδων ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία της Γουόλσολ, αναφέρει ότι ο Μακρής σιγά-σιγά θα προσαρμοστεί στους ρυθμούς του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα με τίτλο, «Ο Μακρής σημειώνει ικανοποιητική πρόοδο στη Γούλσολ»:
«Ο Ανδρέας ήρθε από την Κύπρο και είναι λογικό να χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής. Έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στην Τσάρλτον αλλά πρέπει να δουλέψει στον έλεγχο του ρυθμού του μιας και κουράζεται γρήγορα. Οφείλουμε όλοι να καταλάβουμε ότι θα του πάρει χρόνο να αγωνίζεται ένα 90λεπτο την Τρίτη και άλλο ένα το Σάββατο. Οι απαιτήσεις του Αγγλικού ποδοσφαίρου είναι κάτι νέο γι’ αυτόν αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστεί.»
Πηγή: http://www.reporter.com.cy/
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ