18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Ο Λούης Πατσαλίδης στην Πάφο με το STAND UP COMEDY SPECIAL για καλό σκοπό- Πολύ περιορισμένος αριθμός θέσεων παραμένει

Το Round Table 7 Πάφου και το Annabelle Hotel φιλοξενούν το Σάββατο, 16/11 στις 21:30 σε μια μοναδική παράσταση stand up comedy τον αγαπητό σε όλους Λούη Πατσαλίδη και τον κορυφαίο στο είδος του Γιώργο Χατζηπαύλου από την Αθήνα.

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Ταμείο Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου.

Είσοδος: €10 το άτομο. Περιορισμένος αριθμός θέσεων (οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες). Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες. Για κρατήσεις: 26885473

Η ταχύτητα σκοτώνει

Βρείτε μας στο facebook: Round Table 7 Paphos

Λίγα λόγια για το Round Table 7 Πάφου:
Το Round Table Κύπρου είναι εγγεγραμμένο σωματείο (Αρ. εγγρ. 3152) και μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Round Table International. To Round Table Κύπρου ιδρύθηκε το 1978 και η 14η Μαρτίου γιορτάζεται ως Διεθνή Ημέρα Round Table.
To Round Table Κύπρου αποτελείται από παραρτήματα νέων επαγγελματιών ηλικίας 18-45 ετών από όλο τον κόσμο, που έχουν σαν σκοπό τους την εθελοντική προσφορά προς την κοινωνία, αλλά και την καλλιέργεια των υψίστων επαγγελματικών ιδεωδών. Ήταν το πρώτο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήθηκε από το 1927 και δεν χρειάζεται να συνδεθείς (log on)!

Βασικές αξίες του Round Table είναι η ισότητα, η φιλία, η αλληλεγγύη και ο επαγγελματισμός. Το όραμα πίσω από το Round Table ήταν η δημιουργία ενός οργανισμού για να βοηθά νέους ανθρώπους να αναπτύξουν τις ικανότητες, δυνατότητες και δεξιότητές τους.

Οι Σκοποί του Round Table εφαρμόζονται από όλα τα παραρτήματα παγκοσμίως και επικεντρώνονται στην επαγγελματική και κοινωνική δικτύωση και συνεργασία, στην καλλιέργεια των ηθών και ιδεωδών, στην προσωπική ανάπτυξη των μελών, στην κοινωνική προσφορά και στη φιλανθρωπία. Το Σύνθημα του Round Table είναι το “ADOPT – ADAPT – IMPROVE”, δηλαδή, «ΥΙΟΘΕΤΩ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΩ, ΒΕΛΤΙΩΝΩ, από το 1927, το οποίο υποδηλώνει και την κουλτούρα του οργανισμού!

Το Round Table 7 Πάφου ιδρύθηκε το 1987 (ως παράρτημα του Round Table Cyprus) και έκλεισε 30 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην κοινωνία της Πάφου. Μέχρι τώρα το Round Table 7 είχε σημαντική συνεισφορά στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ζωής (Μονάδες Μέντωρ), την παιδική βαρηκοΐα (κτίζοντας την ειδική μονάδα βαρήκοων παιδιών στην Πάφο) και πρόσφατα έργα του είναι η καμπάνια Access City (βελτίωση της προσβασιμότητας στα ΑμεΑ) και η δημιουργία του Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου τον Φεβρουάριο 2019, για την πραγματοποίηση σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (μάστερ). Τα τελευταία επτά χρόνια το Round Table 7 μέσω των εκδηλώσεων στήριξε τοπικά, το καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου Πάφου, την ανοικτή θεραπευτική κοινότητα εξαρτημένων ατόμων “Η ΤΟΛΜΗ”, το ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου, το Δημοτικό παντοπωλείο Δήμου Πάφου και τον Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ