18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ο Ιάσωνας Γεωργιάδης παρουσιάζει την ταινία ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ 2018 Gimme Shelter Film Festival στην Αθήνα.

Η ταινία “Desert Age: A History of Rock and Roll Scene”, προβλήθηκε σε ένα πλήθος 300 ατόμων στην τελετή έναρξης για το Φεστιβάλ 2018 Gimme Shelter Film Festival στην Αθήνα. Η ταινία είναι μια παραγωγή του επίκουρου καθηγητή και διευθυντή του προγράμματος κ. Ιάσωνα Γεωργιάδη, ο οποίος είχε και την επιμέλεια της σκηνοθεσίας.

Η ταινία αφορά την ιστορία του rock and roll και της ερήμου της Καλιφόρνιας και περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τους θρύλους της rock Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters) και τον Joshua Homme (Queens of the Stone Age).

Ο κ. Γεωργιάδης παρευρέθηκε στο χώρο του Gagarin Live και μετά πήρε συνέντευξη από τους ιδρυτές του ίδιου του φεστιβάλ Δημήτρη Παπανδρέου και Μαρίνα Δανέζη. Η βραδιά έκλεισε με μια ζωντανή ακουστική παράσταση από το θρυλικό συγκρότημα Night Stalker.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία μπορείτε να βρείτε εδώ (www.desertagefilm.com) και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Ψηφιακής Κινηματογραφικής Παραγωγής μπορείτε να βρείτε εδώ (www.nupfilm.info). Περισσότερα για το φεστιβάλ ταινιών και τις μελλοντικές προβολές μπορείτε να βρείτε εδώ (www.gimmeshelterfestival.com).

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ