19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Ο γνωστός σε όλους μας Γιώργος Κουκλής υποψήφιος Κοινοτάρχης- Διαβάστε που;

Ο γνωστός σε όλους στην Πάφο επιχειρηματίας Γιώργος Κουκλής με πλούσια προσφορά στα κοινά και πέρασμα και απο τα διοικητικά της ΑΕΠ ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Πάφο θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πισσουρίου σύμφωνα με σημερινή του εξαγγελία. Ο Γιώργος Κουκλής ο οποίος είναι νυν μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κουκλής κατέρχεται στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου διεκδικώντας να αναλάβει τα ηνία της μεγάλης και ιδιαίτερα ανεπτυγμένης κοινότητας Πισσουρίου. 


Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του, η απόφαση αυτή λήφθηκε  “μετά από ενθάρρυνση πολλών συγχωριανών από όλες τις  πολιτικές παρατάξεις και ύστερα από σκέψη και προβληματισμό”.

“Συναισθάνομαι πλήρως τις ευθύνες, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνω και θα δώσω το άπαν των δυνάμεων μου, τον άριστο εαυτό μου, για να ενώσουμε δυνάμεις, να συνεχίσει η αγαπημένη μας Κοινότητα, το Πισσούρι, την λεωφόρο της ανάπτυξης και της προόδου”, προσθέτει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ.Κουκλής αναφέρει ακόμη πως έχει “τις δυνάμεις, το μεράκι και την όρεξη, προπάντων το όραμα, ώστε το Πισσούρι να συνεχίσει και να διευρύνει τα έργα υποδομής και ζωής, να ενισχύσουμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών”  και καλεί τους συγχωριανούς του να τον στηρίξουν και να τον εμπιστευτούν.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ