17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Ο Γιώργος Δημητριάδης ο νέος Πρόεδρος του JCI Cyprus

Το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου (JCI Cyprus) ανακοινώνει ότι, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αναδείχθηκε κατά την Γενική Συνέλευση, η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:


 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων Κύπρου (JCI Cyprus)

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ : ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

                        ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΗΛΙΑ

                        ΘΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΗΣΑΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΩΗ ΑΦΑΜΗ

 

Μήνυμα Προέδρου JCI Cyprus 2017

kyprios-kathigitis-sto-cambridge
Δρ. Γιώργος Δημητριάδης JCI Cyprus President 2017

Το 2017 θα είναι γεμάτο προκλήσεις για την Κύπρο μας και ειδικότερα για τους νέους επιχειρηματίες.

Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να προωθήσει την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για την εξάσκηση της επιχειρηματικότητας και ταυτόχρονα να προωθήσει θέσεις και λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα.

Το Διεθνές Επιμελητήριο των Νέων στηρίζεται σε διαχρονικές αξίες και θέσεις και την επόμενη περίοδο θα γίνουν εκδηλώσεις ενημέρωσης της δράσης μας σε όλη την Κύπρο. Ευελπιστούμε ότι το Επιμελητήριο θα γίνει ο εκφραστής των μελλοντικών ηγετών και ενεργών πολιτών.

Για την επίτευξη των στόχων μας θα συνεργαστούμε στενά με το ΚΕΒΕ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για να αναδείξουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεανική επιχειρηματικότητα.

Η νέα ηγεσία του JCI Cyprus δεσμεύεται να συνεχίσει την εξαιρετική προσπάθεια του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαριστώ ιδιαίτερα την απερχόμενη Πρόεδρο Ζωή Αφάμη για την προσφορά της και την πετυχημένη θητεία της.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ