18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ο Ανδρέας Σταύρου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

O Ανδρέας Σταύρου ανοίγει την καρδιά του και μιλά στο PafosPress για όλα όσα αφορούν τον ίδιο και την ομάδα της Πάφου.

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη o 29χρονος μεσοεπιθετικός μιλά τόσο για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα οσο και για για τη δική του παρουσία με τα χρώματα της Παφος F.C. ως τώρα.

Συνέντευξη στον Κώστα Ιωάννου*

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εχετέ αφήσει πισω σας το παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ;

Πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα και στις νίκες και στις ήττες. Έχουμε σίγουρα στεναχωρηθεί γιατί χάσαμε μετα από οκτώ αγωνες. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στα επόμενα παιγνίδια.

Η διακοπή θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε;

Πάντα η διακοπή κάνει καλο σε μια ομάδα. Υπάρχει η ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιγνίδια να γίνουμε καλύτεροι. Θα είμαστε πανέτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο παιγνίδι με τη Δόξα ο στόχος είναι η νίκη;

Πάντα ο στόχος μας είναι η νίκη και ειδικά στο γήπεδο μας. Θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς.

Είσαι ικανοποιημένος από την μεχρί τώρα πορεία της ομάδας;

Δεν ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα παιγνίδια. Σε δυο αγωνες είχαμε πάρει μόνο έναν βαθμό. Στη συνέχεια όμως ανακάμψαμε και καταφέραμε να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς που μας εφέραν σε μια πολύ καλή θέση.

Ο στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία το συντομότερο. Όταν γίνει αυτό θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την Πάφο όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ποιους τομείς του παιγνιδιού σας πρέπει να βελτιώσετε;

Μια ομάδα πρέπει πάντα να δουλεύει σκληρά για να γίνεται καλύτερη. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Πρέπει πάντα στο γήπεδο να εφαρμόζουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας.

  

Φέτος στη Πάφο ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες από διαφορετικά μέρη ο καθένας. Εχετε βρει μεταξύ σας την κατάλληλη χημεία;

Είμαστε μια νέα ομάδα. Ήρθαν 32 νέοι παίκτες. Απο το περσινο ροστερ έμειναν μόνο δυο με τρεις ποδοσφαιριστές. Σιγουρά χρειάζεται χρόνος. Μπορεί να είμαστε προς το τέλος του πρώτου γύρου όμως δεν εχουμε φθάσει ακόμη στο εκατό τοις εκατό της απόδοσής μας. Παίζουμε καλο ποδόσφαιρο, παίρνουμε αποτελέσματα όμως τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα. Πιστεύω πως παιγνίδι με παιγνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Πως προέκυψε η πρόταση της Πάφου. Με ποια κριτήρια επέλεξες να έρθεις;

Όταν μου έγινε η πρόταση δεν το είδα καθόλου αρνητικά. Όταν συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν για τον νέο Προέδρο, τον προπονητή και τα σχέδια που έχουν για την Πάφο ήθελα και εγώ να βοηθήσω σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Από τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα είσαι ευχαριστημένος;

Σε σχέση με το παρελθόν έχουν γίνει πολύ μεγάλα βλήματα προόδου. Γίνεται πολύ καλή και σοβαρή δουλειά. Ο πρόεδρος είναι διπλά μας. Εμείς οι παίκτες εχουμε ότι ζητήσουμε. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο.

Η σχέση σου με τον προπονητή;

Εχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Μας βλέπει ολους το ιδιο. Είναι δίκαιος. Προσπαθεί να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Έχει καλή φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Είναι νεαρός και έχει διάθεση να εργαστεί σκληρά.

Είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου μέχρι τώρα;

Ως Ανδρέας περιμένω περισσότερα. Ήρθα στην Πάφο για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμέτοχης. Εχω αγωνιστεί στα μισά παιγνίδια μέχρι τώρα. Όταν κληθώ για να αγωνιστώ είμαι πάντα έτοιμος.

Πως αξιολογείς το επίπεδο των Κυπριών παικτών;

Ο Κύπριος παίκτης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον ξένο. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν τη διαφορά. Αν είχαμε τη στήριξη που έπρεπε θα μπορούσαμε να γίνουμε καλύτεροι. Υπάρχει κανονισμός για υποχρεωτική συμμετοχή δυο Κύπριων στη βασική ενδεκάδα και αυτό δεν εφαρμόζεται.

Τι θέλεις να πεις στον κόσμο;

Θέλουμε τον κόσμο διπλά μας. Η ομάδα εκπροσωπεί μια ολόκληρη επαρχία. Πρέπει περισσότερος κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Γίνεται για πρώτη φορά κάτι καλο. Πρέπει να εχουμε στήριξη και στα καλά και στα κακά αποτελέσματα. Ο στόχος της ομάδας θα επιτευχθεί

αθλητικογράφος*

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ