28.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Ο Άντρος Κυπριανού μας ξεναγεί στο εξοχικό του στην Πάφο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ραντεβού με τους δημοσιογράφους έδωσε σήμερα το πρωι ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρς Κυπριανού για να τους ξεναγήσει στο εξοχικό του στις Αρόδες για το οποίο τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τις φωτογραφίες που ακολουθούν ο κ. Κυπριανού διατηρεί ένα μικρό σπίτι στην κοινότητα στο οποίο υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι εργασίες επιδιόρθωσης ή συντήρησης που έγιναν δεν συνάδουν με το μέγεθος και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα μετά τις καταγγελίες Φαίδωνος, ότι δηλαδή, επιχειρηματίας ο οποίος εξυπηρετήθηκε απο πολιτικό αρχηγό για θέματα λατομείου πήρε ως αντάλλαγμα την ανακαίνιση του εξοχικού του. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Άντρος Κυπριανού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γιαα ττην τροπή που πήρε το θέμα λέγοντας πως όταν κάποιος έχει στοιχεία για διαφθορά, οφείλει να τα καταθέτει στις αρμόδιες αρχές, και αν όντως υπάρχει κάτι μεμπτό τότε και μόνο να δημοσιοποιείται, διαφορετικά το να συμπεριφερόμαστε με τρόπο που να αφήνουμε σκιές και υπονοούμενα για πρόσωπα που είναι αθώα και καθαρά δύσκολο μετά μπορούμε να αποκαταστήσουμε το όνομά τους».

Μπορεί να μην αναφέρθηκε σε ονόματα ο Δήμαρχος Πάφου, είπε, οι ψίθυρροι που κυκλοφορούσαν όμως και οι φήμες με έκαναν να νιώσω την ανάγκη να δείξω το εξοχικό μου που ακούστηκε ότι έχει αξία μερικών εκατομμυρίων αλλά μέχρι και πισίνα. Ήταν υποχρέωση πρώτα σε μένα αλλά και απέναντι στον κόσμο του ΑΚΕΛ να δείξω την οικία για να φύγουν οποιεσδήποτε σκιές».

Αναφορικά με την αξία του ανέφερε ότι τα τελευταία 20χρόνια με τις εργασίες και τα συναφή κόστισε περί τις 15 χιλιάδες ευρώ.

.

.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ