21.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Ο Άκης Χρυσόμηλος ο “δυνατός ανθυποψήφιος” του Φαίδωνα Φαίδωνος

Σχεδόν σίγουρο 100% φαίνεται να είναι το ότι ο Άκης Χρυσόμηλος, οδοντίατρος και πρώην δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πάφου θα είναι ο “δυνατός ανθυποψήφιος” του νυν Δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος για το δημαρχιακό θώκο της Πάφου. 


Το “δυνατός” ανθυποψήφιος μάλιστα προκύπτει απο το γεγονός ότι φαίνεται μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντως απο στελέχη του ΔΗΚΟ για να διεκδικήσουν τη Δημαρχία της πόλης τα δύο κόμματα συγκλίνουν προς την υποψηφιότητα Χρυσόμηλου θεωρώντας την, την ιδανική για να αλλάξει το σκηνικό στο πηδάλιο του Δήμου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει, ότι τις τελευταίες ημέρες οπότε και το όνομα του κ. Χρυσόμηλου συζητείται ολοένα και πιο έντονα αρκετοί είναι εκείνοι που συσπειρώνονται γύρω απο την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πάντως όπως τα πράγματα δείχνουν δεν αποκλείεται ο κ. Χρυσόμηλος να έχει στην πορεία και τη στήριξη του ΑΚΕΛ Πάφου του οποίου τα συλλογικά όργανα θα αποφασίσουν εντός των ημερών ενώ ήδη αρκετές ομάδες πολιτών, οργανωμένα σύνολα αλλά και σημαντικές προσωπικότητες δείχνουν να προκρίνουν μια τέτοια υποψηφιότητα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άκης Χρυσόμηλος πέραν απο στέλεχος της ΕΔΕΚ διατηρεί άριστες σχέσεις με ισχυρές προσβάσεις σχεδόν σε όλους τους πολιτικούς χώρους κυρίως σε ΔΗΚΟ και ΔΗΣΥ.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η εβδομάδα που διανύουμε αφού κατά τη διάρκεια αυτής θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ