24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ- Ορέστης Παλατέ: “Στο τέλος θα τα καταφέρουμε”

Συνεχεία στα θετικά αποτελέσματα από τον Ποσειδώνα. Η ομάδα του Βασίλη Νικόλαου κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ηρακλή εκτός έδρας και πλέον βρίσκεται στην 11 θέση με 6 βαθμούς.

Για το παιγνίδι του Σαββάτου μίλησε στο PafosPress o 22χρονος αριστερός εξτρεμ και σκόρερ του τέρματος του Ποσειδώνα Ορέστης Παλέτες ο όποιος τόνισε:

Ήταν σημαντικός βαθμός. Θα μπορούσαμε όμως να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Προς το τέλος του παιγνιδιού είχαμε φάσεις για να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παρά τα προβλήματα που έχουμε από το πολύ μικρό ρόστερ η ομάδα είχε μια καλή παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε σε κάθε παιγνίδι να δίνουμε στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό.

Η ομάδα στα τελευταία παιγνίδια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Που το αποδίδεις;

Στα τελευταίους τρεις αγώνες δεχτήκαμε μόνο ένα γκολ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Είναι μέσα στις δυνατότητες μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε.

Έχετε στη συνεχεία ένα ακόμη εκτός έδρα παιγνίδι αυτή την φορά απέναντι στον Άτλα. Ποιος είναι ο στόχος;

Θα παίξουμε στο ίδιο γήπεδο που αγωνιστήκαμε απέναντι στον Ηρακλή. Θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος. Θα παλέψουμε για τη νίκη και πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Με δικό σου γκολ η ομάδα πηρέ το βαθμό της ισοπαλίας. Ποσό ευχαριστημένος είσαι από τον εαυτό σου;

Εγώ θέλω πάντα να δίνω στο γήπεδο τον καλύτερο μου εαυτό. Το ποιο σημαντικό είναι η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ