18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία “Οι ρίζες μας απ’άκρη σε άκρη” του Λαογραφικού Ομίλου Αφροδίτη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Γεροσκηπου την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Οι ρίζες μας απ’άκρη σε άκρη “, το οποίο οργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος Αφροδίτη. Το Φεστιβάλ οργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος και στόχος του Λ.Ο.Α είναι να καταστεί θεσμός!

Η Τελετή έναρξης άρχισε με την παρέλαση όλων των χορευτικών ομάδων απο το οίκημα του ομίλου στην Λεωφόρο Μακαρίου , ενώ σε όλη την διάρκεια συνοδεύονταν απο την παραδοσιακή ορχήστρα καταλήγοντας στην Πλατεία Γεροσκηπου.

Στην τελετή έναρξης χαιρετισμό απηύθηναν εκ μέρους του Δήμου Γεροσκηπου ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Κ.Αντώνης Τρακκίδης και η Πρόεδρος του Λ.Ο.Α Πόπη Μαι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους εισηγητές., τους χορηγούς, κι ολους οσους βοήθησαν στην Οργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Οι ρίζες μας απ’άκρη σε άκρη”.

Απονεμήθηκαν στους τελειόφοιτους του Ομίλου και στους εκπροσώπους των Χορευτικών Ομάδων αναμνηστικά !
Τιμήθηκε επίσης το Foto Larko για την 15χρονη συνεργασία του με τον Όμιλο μας!
Την πλακετα παρέλαβε ο Κυριάκος Λαρκος!

Χορευτικές ομάδες παρουσίασαν Παραδοσιακους Χορούς της Κύπρου και της Ελλάδας. Η εμφάνιση των Χορευτικών Ομάδων ενθουσίασε τους θεατές που κατέκλυσαν την πλατεία Γεροσκηπου. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ μέσα απο ένα μικρό παραδοσιακό γλέντι!!

Το Δ.Σ του Λ.ΟΑ συγχαίρει τους χορευτές όλων των Χορευτικών Ομάδων για την υπέροχη εμφάνιση τους. Ευχαριστεί και τους Χοροδιδασκαλους ολων των ομάδων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και συμμετειχαν στο Φεστιβάλ.

Συμμετείχαν:
Πολιτιστικός Όμιλος Νόστος Πισουριου
Λαογραφικός Όμιλος Χλώρακας
Πολιτιστικός Όμιλος Ιεροί Κήποι
και ο Λαογραφικός Όμιλος Αφροδίτη που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια και οργάνωση!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ