20.9 C
Paphos
Wednesday, May 22, 2024

Αποκαλύψεις Φαίδωνος για τον καταζητούμενο Ηλία Μούζο

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος για τους τους δράστες της υπόθεσης απόπειρας φόνου εναντίον αστυνομικών στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πάφου, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Sigmalive ανέφερε ότι «ο καταζητούμενος Ηλίας Μούζος, είναι πολύ καλά γνωστός στις Αρχές, αφού η δράση του στην Πάφο είναι πολύ γνωστή στην Αστυνομία».

Συνεχίζει δηλώνοντας ότι ενώ εκκρεμούσαν πολλά εντάλματα σύλληψης εναντίον του εν λόγω υπόπτου, παρέμενε ασύλληπτος για πάνω από ενάμιση χρόνο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρει μόνο μετά από δημόσιες δηλώσεις του για τον ύποπτο ήρθε σε επαφή μαζί του η Αστυνομία και τους κατήγγειλε ότι είναι αδιανόητο να έρχεται στην Πάφο ο ύποπτος και να συντονίζει υποθέσεις ναρκωτικών. Συνεχίζει αναφέροντας ότι μόνο τότε προχώρησαν στη σύλληψη του.

Οι δράσεις του στην Χλώρακα και τον Μούτταλλο ήταν γνωστές στην Αστυνομία, συνεχίζει.

Κλείνει αναφέροντας ότι  ο Ηλίας Μούζος είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα εγκληματικά στοιχεία της Κύπρου.

Εξάλλου σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος έγραψε αυτολεξεί:

«Για ένα από τα άτομα που καταζητούνται, και φαίνεται ως ο βασικός ύποπτος για τους πυροβολισμούς  έκανα 10 φορές τουλάχιστον αναφορά δημόσια για την δράση  του ενώ προσωπικά ενημέρωσα και την ηγεσία της αστυνομίας και του υπουργείου. Τι έκαναν; Τίποτα!».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ