20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στα Ανθεστήρια της Πάφου

 “Οι Χειμερινοί Κολυμβητές είναι ένα ζωντανό κύτταρο της Παφίτικης κοινωνίας…!”, τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Για πρώτη φορά στην επταετή ιστορία τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές, του Σωματείου “Βρυσούθκια Κέλπετρη” της Πάφου, έλαβαν μέρος στην παρέλαση των Ανθεστηρίων, που έγινε στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στην  Κάτω Πάφο.

Το θέμα των Χειμερινών Κολυμβητών, είχε βέβαια σχέση με τη θάλασσα και ήταν: “Οι φώκιες και τα δελφίνια των Δημοτικών Μπάνιων…!“.

xeimer

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πρόεδρος των κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, τόνισε :  “Oι Χειμερινοί Κολυμβητές, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της Παφίτικης κοινωνίας και δεν μπορούσαν να λείπουν και από ένα θεσμό που κρατά για δεκαετίες, βοηθώντας τον συνάμα με την συμμετοχή τους και τον Δήμο Πάφου, να τον κρατήσει ζωντανό. Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά των κολυμβητών μας να λάβουν μέρος σε μια αξιόλογη εκδήλωση και επίσης οι μεγαλύτεροι κολυμβητές, να ζήσουν για λίγο παιδιά και να θυμηθούν τις παλιές εποχές των Ανθεστηρίων“.

Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: “θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, που έλαβαν μέρος στα Ανθεστήρια, τους μεγάλους κολυμβητές και όλους τους φίλους μας, που αγκάλιασαν με θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στέλνω στη δασκάλα χορού Κωνσταντίνα Καρυόλεμου, για την εξαιρετική χορογραφία που δίδαξε στα παιδιά μας και στον οδηγό του άρματος Αντρέα Ευριπίδου και τον Πάμπο Χαραλάμπους, της εταιρείας P.A.A.CHARALAMPOUS.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ