19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Οι επιχειρηματίες της Πάφου απαιτούν άμεση απόφαση για την Μαρίνα

Το αίτημα σύσσωμου του επιχειρηματικού κόσμου για το θέμα της Μαρίνας διαβίβασε το ΕΒΕ στον ΠτΔ

Απαίτηση σύσσωμου του επιχειρηματικού κόσμου της Πάφου αλλά και της κοινωνίας της Πάφου είναι να ληφθεί άμεση απόφαση αναφορικά με το θέμα της Μαρίνας Πάφου , σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ ανέφερε πως το αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου το διαβίβασε ο ίδιος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του φεστιβάλ όπερας ο οποίος – όπως είπε- ασπάζεται τις ίδιες απόψεις, ότι δηλαδή θα πρέπει να ληφθεί άμεση απόφαση.

Επιπρόσθετα ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως σήμερα αναμένεται να επικοινωνήσει και με τον αρμόδιο Υπουργό Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη μεταφέροντας του το ίδιο αίτημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Δημητριάδης σε δηλώσεις του ανέφερε πως το θέμα διαωνίζεται συνέχεια, με εκατέρωθεν προσφυγές στο Διοικητικό Δικαστήριο και αυτό δημιουργεί καθυστερήσεις στην λήψη της απόφασης από πλευράς της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων.

Πρόσθεσε επίσης πως ο χρόνος έχει εξαντληθεί σημειώνοντας πως η Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων και το Κράτος θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα κατακυρώσουν την προσφορά ή εάν δεν πληρούνται οι όροι και οι προυποθέσεις της προσφοράς τότε να προχωρήσουν με την επικαιροποίηση του διαγωνισμού και με το άνοιγμα του Διεθνούς διαγωνισμού για την κατακύρωση της Μαρίνας της Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ