21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Οι βροχές έδιωξαν τη σκόνη όμως επιστρέφει και θα …”κάτσει” για μέρες

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται σκόνη, από την Πέµπτη µέχρι και το Σάββατο.

Σήµερα, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Τοπικά, όµως, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ αργότερα πιθανό να σχηµατιστεί τοπική οµίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέµπτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Στα ορεινά, το απόγευµα, πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, αλλά στα δυτικά και τα ορεινά άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ από νωρίς το απόγευµα αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Παρασκευή, εκτός από τα δυτικά που αναµένεται µικρή πτώση. Το Σάββατο αναµένεται µικρή πτώση της θερµοκρασίας αλλά στα δυτικά θα κυµανθεί στα επίπεδα της Παρασκευής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ