29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ξεσήκωσε την Πάφο ο MAYKEL BLANCO – Κατάμεστη από κόσμο η πλατεία του Κάστρου [φωτος]

Η Σκηνή που Ταξιδεύει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017 ανοίξε παράθυρο στον κόσμο της κουβανέζικης μουσικής με το καταξιωμένο πολυμελές συγκρότημα MAYKEL BLANCO Y SU SALSA MAYOR την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016. Σε μια κατάμεστη πλατεία του Κάστρου εκατοντάδες κόσμος έδωσε το παρόν του με αφορμή την συναυλία του Maykel Blanco ο οποίος έκανε σταθμό στο πλαίσιο της Ευρωπαικής περιοδείας του.

www.fotolarko.com.cy
www.fotolarko.com.cy

Κατέχοντας μια από τις σημαντικότερες θέσεις στον κόσμο της κουβανέζικης μουσικής ο Maykel Blanco με το 18μελές συγκρότημα του χάρισε μια εκρηκτική βραδιά σε όσους είχαν την ευκαιρία να είναι εκεί. Οι ξέφρενοι ρυθμοί της κουβανέζικης μουσικής ξεσήκωσαν εκατοντάδες fans από όλη την Κύπρο και επισκέπτες της Πάφου.

‘Ενα πραγματικό υπερθέαμα και μια μοναδική εμπειρία χάρισε μία από τις «σκηνές» του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού. Επόμενοι σταθμοί της σκηνής που ταξιδεύει είναι η μεγάλη ερμηνεύτρια Yasmin Levy σε ακούσματα φλαμέγκο και Ladino στις 26 Ιουλίου στο Αρχαίο Ωδείο και στις 29 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Βρύση στην Γεροσκήπου με τους Zohar Fresco και Ross Daly.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το πρόγραμμα The Travelling Stage χορηγείται από την CYTAMOBILE VODAFONE.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ