22.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Ξανά στα ύψη η θερμοκρασία- Αναμένεται νέα άνοδος

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην  ατμόσφαιρα αναμένεται να αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία αργά το απόγευμα θα υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τρίτη μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ