23.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ: “Θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια”

Ο Ακρίτας ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι με την Πεγεια. Η ομάδα του Αγγέλου Ευθύμιου επικράτησε στην Χλωρακα με 2-0 και σκαρφάλωσε στην 4η θέση με 14 βαθμούς.

Στο PafosPress για λογαριασμό των πρασίνων μίλησε ο 31χρονος μεσοεπιθετικος Νικόλας Χριστοφίδης.

Ποσό σημαντική ήταν αυτή η νίκη για την ομάδα;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ψυχολογία μετά την νίκη που κάναμε έχει αλλάξει. Ήμασταν καλύτεροι ειδικά στο δεύτερο μέρος και δικαία κερδίσαμε.

Που κρίθηκε το παιγνίδι;

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Στην επανάληψη είχαμε μεγαλύτερο πάθος και θέληση για την νίκη. Πλέον έχετε μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.

Τι να περιμένουμε στη συνεχεία;

Σε όλα τα παιγνίδια κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις. Δεν πήραμε τους βαθμούς που θα έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Να βελτιωθούμε κυρίως επιθετικά για να πάμε καλυτέρα. Πρέπει να έχουμε την ιδία καλή εικόνα εντος και εκτός.

Έχουμε όλες τις δυνατότητες να το καταφέρουμε. Θα πρέπει να αξιοποιούμε καλύτερα τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Υπάρχει μπροστά μας ο αγώνας με τον Π.Ο.Ορμήδειας στον όποιο θα πάμε με μόνο στόχο το διπλό.

Από τον εαυτό σου είσαι ικανοποιημένος;

Πάντα προσπαθώ να δίνω στο γήπεδο τον καλύτερο μου εαυτό. Υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να δουλέψω ποιο σκληρά για να παρουσιαστώ καλύτερος στη συνεχεία.

Τι έχεις να πεις στους φίλους του Ακρίτα;

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Από την αρχή ήταν συνεχώς διπλά μας και μας βοηθούσε. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος δεν θα απογοητευτούν.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ