15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής και συγγραφέας το νέο θύμα της ασφάλτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπημένος βρετανός τραγουδιστής Ramon Peter, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Duche Peter ο οποίος με τη ζεστή φωνή του αλλά και την ιδιαιτερότητά της αναπηρίας του συγκινούσε κάθε φορά που έπιανε το μικρόφωνο να τραγουδήσει είναι ο άτυχος 53χρονος που βρήκε φρικτό θάνατο στο νέο θανατηφόρο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πέγεια. 


Έρευνα: PafosPress.com

51najmuiuyl-_sx314_bo1204203200_Ο τίτλος του γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής και συγγραφέας δεν είναι υπερβολή και δεν μπήκε για να προσελκύσει κόσμο με την έννοια που μπορεί το ευρύ κοινό να αντιλαμβάνεται το τι σημαίνει γνωστός και αγαπημένος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Peter ο οποίος τραγουδούσε στα νυκτερινά κέντρα και στα καλοκαιρινά μπαράκια της Πάφου, κυρίως στη Δυτική περιοχή, Πέγεια, Coral Bay και Κισσόνεργα, δεν περνούσε απαρατήρητος αφού τόσο η μελωδία της φωνής του όσο και η δυσκολία του να κινηθεί λόγω του ότι είχε δύο προσθετικά μέλη στα κάτω άκρα τον καθιστούσαν ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό.

Όσον αφορά τη συγγραφική του δράση ο Duche Peter είναι ο συγγραφέας του βιβλίου A Fighting Chance το οποίο κυκλοφορεί απο την AMAZON μέσω διαδικτύου. 

Μπορείτε να διαβάσετε ένα μέρος της δύσκολης ζωής του Duche Peter στο βιβλίο του πατώντας ΕΔΩ

Πάντα ευγενικός και με χιούμορ δεν δίσταζε να αυτοσαρκαστεί κάνοντας συχνά πλάκα στους θαμώνες όπου τραγουδούσε. Ο Duche Peter ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μεγάλη κοινότητα των κοινοτικών και κυρίως των Βρετανών μόνιμων κατοίκων της Πέγειας.

Το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 53χρονο σημειώθηκε στη 01:05 στη Λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού, στην Πέγεια, όταν ο Peter που είναι Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου που διέμενε στις θαλασσινές σπηλιές, ενώ κατευθύνετο προς το Κόραλ Μπέι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος προς αριστερά, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε όχθο και ακολούθως ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Σε μια απο τις τελευταίες του εμφανίσεις μαγεύοντας με τη μελωδική φωνή του

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PAFOSPRESS

[totalpoll id=”15045″]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ