28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΝΕΑΠΟΛΙΣ: Συμμετείχε στο 3ο σεμινάριο και 2ο συνέδριο ERASMUS + INHERIT

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ ΣΤΟ 3Ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 2Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ERASMUS + ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ INHERIT

Το 3o Σεμινάριο και το 2ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS + InHeriT, που πραγματεύεται την πολιτιστική κληρονομιά ως μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά, στο διάστημα μεταξύ 29 Μαΐου και 4 Ιουνίου του 2018.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ένας από τους εταίρους του προαναφερθέντος προγράμματος, μαζί με την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης (συντονιστής), το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου), τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Middlesex University, το Ινστιτούτο Fondazione Flaminia της Ραβέννα και το Μανιατάκειον Ίδρυμα.

Στις εργασίες τόσο του Σεμιναρίου όσο και του Συνεδρίου εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου συμμετείχαν ο κ. Μιχάλης Σιούλας και ο Δρ Ιωάννης Πισσούριος. Στην έκθεση σπουδαστικών εργασιών του Συνεδρίου εκτέθηκαν εργασίες του μαθήματος ARCH AS306, «Αποκατάσταση και Επανάχρηση Ιστορικών Κτηρίων και Συνόλων,» το οποίο επιμελούνται ο κ. Μιχάλης Σιούλας και η κ. Ελένη Χατζηνικολάου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε το έργο των φοιτητών: Βικτώρια Αριστοδήμου, Κυριάκου Πολεμίτη, Μαίρης Γιαννακά, Νίκου Σοκορέλη, Πέτρου Καλοτεράκη, Ανδρέα Σάββα, Μαρίας Μολόντοβα, Νικόλ Πολύκαρπου, Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ελένης Τελίδου και Κούρου Αγαπητού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ