29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΝΕΑΠΟΛΙΣ: Πολύ πετυχημένη η τελετή λήξης της Αρχιτεκτονικής Σχολής

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η τελετή λήξης των εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Σχολή Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Πάφος, την Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 ώρα 18:30 στην αίθουσα « Εν Πλω » στην Κάτω Πάφο.

Με την εκδήλωση σηματοδοτήθηκε το τέλος σειράς εκδηλώσεων με τίτλο «BAUHAUS, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας της Σχολής του BAUHAUS.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις και δόθηκαν συγχαρητήρια τόσο στον κ. Γιώργο Λεπτό, παρουσία του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, στον Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή Σόλωνα Ξενόπουλο, αλλά και στους φοιτητές και στις φοιτήτριες που εργάστηκαν δημιουργικά για την επιτυχία της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κινησιογραφικό δρώμενο που παρουσίασε το Κέντρο Χορού και Μπαλέτου των κ.κ. Μαρίας και Σόφης Χαμπιαουρίδου, χαρακτηριζόταν από πρωτοτυπία, δημιουργικότητα, θεατρικότητα κινήσεων και έδωσε μια άλλη αρχιτεκτονική διάσταση στην όλη εκδήλωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ