27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

“Να πληρώνετε για να έρχεστε στον Ακάμα” εισηγείται ο Κοινοτάρχης Νέο Χωρίου

 

Επιβολή ειδικού τέλους στους επισκέπτες της περιοχής Ακόμα, που θα χρησιμοποιείται από τις κοινότητες για ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις και δαπάνες για καθαριότητα της περιοχής, ζητά ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Νέου Χωρίου Ανδρέας Χριστοδούλου.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι το κοινοτικό συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τέσσερα πρόσωπα, είναι αδύνατον να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις για καθαριότητα, ενώ κατήγγειλε ότι «δυστυχώς η μεγαλύτερη μερίδα επισκεπτών της περιοχής δεν σέβεται το φυσικό περιβάλλον».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ενδεικτική είναι η αναφορά του κοινοτάρχη ότι κρεβάτια, πολυθρόνες, στρώματα, φουκούδες, πλαστικές καρέκλες και κάθε είδους απορρίμματα, που αφήνουν πίσω τους εκδρομείς, οι οποίοι προσήλθαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καλείται να καθαρίσει η κοινοτική αρχή.

Ο κ.  Χριστοδούλου κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα προστασίας της περιοχής Ακάμα, ζήτησε την επιβολή ειδικού τέλους και αναφέρθηκε σε ανάγκη αστυνόμευσης της περιοχής διότι «εάν ξεσπάσει φωτιά θα καεί ολόκληρος ο Ακάμας και τότε θα είναι πολύ αργά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 112 kg σκουπίδια μάζεψε η Νεολαία των Οικολόγων απο τη Λάρα- Ποιοί τα πετάνε;

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ