20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ: Οι ήρωες ζουν ανάμεσα μας (Μπράβο στα 3 παιδιά για τις διασώσεις)

Το να σώσεις μια ανθρώπινη ζωή, έστω επιτελόντας στο ακαίριο το καθήκον σου, δεν παύει να αποτελεί μια ηρωική ενέργεια, μια πράξη που δίχως αυτή ενδεχομένως ένας συνάνθρωπός μας να μην ήταν αυτή τη στιγμή στη ζωή.


Καθημερινά πολλοί επαγγελματίες, ναυαγοσώστες, πυροσβέστες, αστυνομικοί, γιατροί, νοσηλευτές και όλα τα επαγγέλματα τα οποία έχουν επαφή με την ανθρώπινη ζωή δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις που η στιγμή τους επιβάλλει.

Οι άνθρωποι αυτοί ζουν ανάμεσά μας. Είναι δίπλα μας και το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να τους αναγνωρίζουμε την προσφορά, την προσπάθεια που πολλές φορές βγαίνει πέραν και πάνω απο το επαγγελματικό τους καθήκον. Γιατί για να μπορείς να επιτελείς ένα τέτοιο λειτούργημα πρέπει πρωτίστως να είσαι Άνθρωπος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ο Σάββας Παπασάββας ναυαγοσώστης στα Πότιμα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και οι Κωνσταντίνος Παλιός και Αλέξης Ταπακούδης ναυαγοσώστες στην παραλία Γεροσκήπου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) έσωσαν απο βέβαιο πνιγό μια 11χρονη απο την Πάφο και ένα 50χρονο τουρίστα απο την Βρετανία.

Μπράβο παιδιά, συνεχίστε όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοι σας αυτή την σπουδία προσπάθεια, αυτή την ηρωική προσφορά προς την κοινωνία.

Εμείς το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας το αναγνωρίζουμε και δημόσια…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ