18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Νέο Δ.Σ. του ΚΕΒΕ και με Παφίτικη παρουσία

Kαταρτίστηκε την Τρίτη το νέο διοικητικό συμβούλιο του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου (ΚΕΒΕ) κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης. Νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, νυν Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA) ενώ τις πέντε θέσεις της Αντιπροεδρίας ανέλαβαν οι Όθωνας Θεοδούλου, Γιώργος Λεπτός, Γιώργος Δημητρίου, Ντίνος Μιτσίδης και Γιώργος Μαυρουδής.

Ο Φειδίας Πηλείδης αποχώρησε από το πηδάλιο του Επιμελητηρίου καθώς διετέλεσε ήδη δύο θητείες (έξι χρόνια) που είναι και το ανώτατο επιτρεπόμενο, από το καταστατικό, όριο.

Προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του μοντέλου ανάπτυξης της οικονομίας μας κατέθεσε ο πρώην Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλείδης μιλώντας την Τρίτη από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Επιμελητηρίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως είπε στην ομιλία του ο κ. Πηλείδης, κεντρικός στόχος πρέπει να είναι η ενίσχυση της θέσης της Κύπρου στην παγκόσμια κλίμακα ανταγωνιστικότητας, πράγμα το οποίο θα καθορίσει την επιτυχία κάθε προσπάθειας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Πληροφορίες: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ