22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Νέες βόμβες Φαίδωνος: Μίζες και σε Δήμο Πάφου από σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ [βίντεο]

Για πλοκάμια εκατομμυρίου και στον Δήμο Πάφου έκανε λόγο ο Δήμαρχος Πάφου. Σε παρέμβασή του, ανέφερε ότι συγκεκριμένος καθηγητής άπλωσε πλοκάμια και ενέπλεξε προσωπικό, με τον «γνωστό τρόπο» των ερευνητικών προγραμμάτων.

Μια περίπτωση μόνο ξεπερνά το 1 εκατομμύριο. Ο Δήμαρχος έδωσε στοιχεία σε Αστυνομία για να μην ξεκινήσει το γνωστό γαϊτανάκι εναντίον του.

Μιλώντας στην εκπομπή “ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ” και στην Κατερίνα Χριστοφίδου ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι: «Η Αστυνομία το είχε υπόψιν της. Είναι τα γνωστά πρόσωπα κυκλώματος αλλά δεν είχαν συλληφθεί. Τώρα με τα νέα στοιχεία θα προκύψουν νέες έρευνες.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο Δήμος όταν εντόπισε πλοκάμια σκανδάλου εντός του Δήμου, προχώρησε στην καταγγελία», ανέφερε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συμπλήρωσε δε ότι θα πρέπει τόνισε να γίνει νέος κύκλος ερευνών και συλλήψεων, όταν εισήλθε η διαπλοκή μέσα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, τότε που πάμε, διερωτήθηκε. «Πρέπει να φτάσουν σε βάθος για να ξηλωθεί το διαπλεκόμενο σύστημα», είπε.

Αναφορά έκανε και στις επικρίσεις που δέχεται για τις δημόσιες καταγγελίες που κάνει και σημείωσε ότι από την μέρα που έκανε καταγγελία δημόσια προχώρησαν σε έρευνες ενώ είχαν άλλες εκατοντάδες, μήπως, διερωτήθηκε καλά κάνει ο Δήμαρχος και καταγγέλλει δημόσια και κινούνται τα πράγματα.

Για βόμβα στο αυτοκίνητο μητέρας του ανέφερε ότι εδώ και 2 μήνες δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο. Άκουσε πράγματα ότι κατέθεσαν κάποια πράγματα. Κινούνται με ρυθμούς χελώνας. Αυτοί έχουν ανάγκη την δημοσιότητά μου για να κινούνται και να κάνουν πράγματα σωστά, είπε κλείνοντας.

Δείτε τι δήλωσε στο SIGMA ο Δήμαρχος Πάφου:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ