24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Νέα υπεραγορά Παπαντωνίου στη Γεροσκήπου

Ολοκληρώνεται η ανάπτυξη στην Πάφο με το πέμπτο κατάστημα


Το πέμπτο κατάστημα στην Πάφο και το όγδοο κατάστημα παγκύπρια ετοιμάζονται να αποκτήσουν οι υπεραγορές Παπαντωνίου. Η νέα υπεραγορά θα βρίσκεται στην περιοχή Γεροσκήπου, σε κτήριο της πρώην υπεραγοράς Θράσος. Η συμφωνία ενοικίασης του χώρου έχει οριστικοποιηθεί πρόσφατα και το άνοιγμα της νέας υπεραγοράς αναμένεται περί το τέλος Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου.

Το χρονικό διάστημα των δύο μηνών κρίθηκε απαραίτητο από την εταιρεία προκειμένου να γίνει η απαραίτητη ανακαίνιση του χώρου, καθώς και η αγορά και τοποθέτηση του εξοπλισμού στο κτήριο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η υπεραγορά εκτείνεται σε 700 τ.μ. στο ισόγειο και 500 τ.μ. στον πρώτο όροφο, αποτελώντας τη μικρότερη σε μέγεθος υπεραγορά Παπαντωνίου της Πάφου. Το νέο κατάστημα που αναμένεται να απασχολήσει 45-50 άτομα, θα είναι παρόμοιας έκτασης με την υπεραγορά στην περιοχή Καθολικής στη Λεμεσό, η οποία λειτούργησε τον Αύγουστο του 2015.

Όπως ανέφερε στο InBusinessNews ο διευθύνων σύμβουλος της C.A.C Papantoniou, Χαράλαμπος Παπαντωνίου «αποτελεί ατού της εταιρείας η πλήρης ανακαίνιση των χώρων, στους οποίους στεγάζονται οι υπεραγορές Παπαντωνίου». Χαρακτηρίζοντας ως «καλή ευκαιρία» την επέκταση των υπεραγορών Παπαντωνίου σε μία περιοχή πιο απομακρυσμένη σε σύγκριση με τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας στην Πάφο, στην οποία δεν υπήρχε μέχρι στιγμής κάλυψη, ο κ. Παπαντωνίου τόνισε ότι με το πέμπτο καταστήματα ολοκληρώνεται η ανάπτυξη της εταιρείας στη συγκεκριμένη πόλη.

Υπενθυμίζεται ότι η C.A.C Papantoniou διαθέτει εφτά καταστήματα, σε Πάφο, Κάτω Πάφο, Χλώρακα, Πόλη Χρυσοχούς, Πισσούρι, Λεμεσό, καθώς και το πρόσφατο κατάστημα στην περιοχή Καθολικής.

Ζητούν συμμετοχή στον διάλογο για ωράριο οι υπεραγορές
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του αφενός για την μέχρι στιγμής πορεία των υπεραγορών Παπαντωνίου και αφετέρου την αύξηση του τζίρου εντός του 2016 εξέφρασε ο Χαράλαμπος Παπαντωνίου, τονίζοντας την ανάγκη διατήρησης του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας. Ως πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών διευκρίνισε, ωστόσο, ότι «απαιτείται να υπάρξει μία ουσιαστική ρύθμιση του ζητήματος, η οποία θα εξυπηρετήσει τόσο τον καταναλωτή όσο και τις εταιρείες».

Την ίδια ώρα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για μη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων στον διάλογο μεταξύ της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας. «Παρόλο που φημολογείται ότι είναι σε εξέλιξη επαφές μεταξύ Υπουργείου Εργασίας και Βουλής σχετικά με τη ρύθμιση του ωραρίου των καταστημάτων, εντούτοις δεν έχουμε κληθεί μέχρι στιγμής προκειμένου να συμμετάσχουμε στη συζήτηση για εξεύρεση λύσης», εξήγησε ο κ. Παπαντωνίου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ