21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Νέα Συνεργασία Υπεραγορών Παπαντωνίου και Pandora Ogilvy & Mather

Η αλυσίδα Υπεραγορών Παπαντωνίου προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με τη διαφημιστική εταιρεία Pandora Ogilvy & Mather για το σύνολο των διαφημιστικών της αναγκών καθώς και τη δημιουργία της νέας της επικοινωνιακής εικόνας.

Η συνεργασία, προέκυψε έπειτα από διαγωνισμό που διεξήγαγαν οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, στον οποίο έλαβαν μέρος διαφημιστικές εταιρείες της Κύπρου και κέρδισε η Pandora Ogilvy & Mather.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, δραστηριοποιούνται στην Κυπριακή αγορά από το 1987 και αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα επιτυχίας καθώς προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι δυνατοί δεσμοί της εταιρείας με το κοινό της, παραμένουν διαχρονικά το ίδιο δυνατοί, κάτι που η νέα της εικόνα οφείλει να αναδείξει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Pandora Ogilvy & Mather, μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες του τόπου με παρουσία άνω των 30 ετών στον χώρο και μέλος του πολυεθνικού δικτύου Ogilvy & Mather, καλείται πλέον να καλύψει όλο το φάσμα των διαφημιστικών αναγκών των Υπεραγορών Παπαντωνίου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ